Reikės:
3-4 stiklinių daržovių sultinio
6 bulvių
2 morkų
stiklinės šaldytų žirnelių
šviežių arba šaldytų špinatų
svogūno
2 skiltelių česnako
žalumynų
skardinės kokoso pieno
2 a.š kario
Užverdame daržovių sultinį, beriame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Pakepiname svogūną ir smulkiai kapotą česnaką, beriame kario miltelius ir minutelę pakepiname, kol pradės skleistis kario prieskonių aromatas ir iškart išjungiame. Baigiant virti bulvėm ir morkom, beriame žirnelius ir špinatus, paverdame 5 min, dedame keptą svogūną ir česnaką su kario prieskoniais, pilame kokoso pieną, beriame kapotus žalumynus ir paverdame 5 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą