Dorojame cukinijų derlių iš mamos daržo!
Reikės:
Vidutinės jaunos cukinijos;
Prinokusio avokado;
3 skiltelių česnako;
1 kiaušinio;
7-8 kupinų v.š. miltų;
Himalajų druskos;
Juod. pipirų;
Aliejaus kepimui.
Padažui:
2 a.š. gero majonezo
3 a.š. grietinės arba jogurto
Krapų
1/3 citrinos sulčių
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame ir pašaliname skystį. Avokadą supjaustome kubeliais, dedame į cikinijos masę, viską barstome druska, pipirais, išspaudžiame česnaką, dedame kiaušinį, beriame miltus ir viską išmaišome.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, kepame blynelius, kol gražiai apskrunda. Blynelius dedame ant popierinių rankšluoščiu, taip pašaliname nereikanlingą riebalų perteklių. Blynelius tiekiame su mūsų pagamintu padažu. Skanaus!!!
Vidutinės jaunos cukinijos;
Prinokusio avokado;
3 skiltelių česnako;
1 kiaušinio;
7-8 kupinų v.š. miltų;
Himalajų druskos;
Juod. pipirų;
Aliejaus kepimui.
Padažui:
2 a.š. gero majonezo
3 a.š. grietinės arba jogurto
Krapų
1/3 citrinos sulčių
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame ir pašaliname skystį. Avokadą supjaustome kubeliais, dedame į cikinijos masę, viską barstome druska, pipirais, išspaudžiame česnaką, dedame kiaušinį, beriame miltus ir viską išmaišome.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, kepame blynelius, kol gražiai apskrunda. Blynelius dedame ant popierinių rankšluoščiu, taip pašaliname nereikanlingą riebalų perteklių. Blynelius tiekiame su mūsų pagamintu padažu. Skanaus!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą