2 PORCIJOMS REIKĖS:
2 saujų salotų mikso
5-6 ridikėlių
5-6 saulėje džiovintų pomidorų
1 mažo mėlyno svogūno
saujelės kaparėlių
druskos
šviežiai grūstų pipirų
1/2 citrinos
PADAŽUI:
3 v. š. nautūralaus jogurto
1 v.š. balzaminio acto kremo
druskos
žviežiai grūstų pipirų
Steiką išimame iš pakuotės, nusausiname. Keptuvę gerai įkaitiname, tada pilame aliejaus, palaukiame, kol gerai įkais. Dedame steiką ir kepame ant didelės kaitros 4 min iš kiekvienos pusės, nevartyti! Iškeptą steiką dedame į foliją, susukame ir paliekame dar 5-7 min "pailsėti".
Salotų lapus dedame į lėkštes. Svogūną supjaustome griežiniais. Stambiai supjaustome ridikėlius, saulėje džiovintus pomidorus, deliojame ant salotų, beriame kaparėlius. Jautienos steiką supjaustome juostelėmis, dedame ant salotų. Viską apšlakstome citrinos sultimis, pasūdome ir pabarstome pipirais. Padažui sumaišome natūralų jogurtą su balzaminio acto kremu, pasūdome, viską išmaišome, pabarstome pipirais. Tiekiame atskirame indelyje.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą