Dar vienas šventinis užkandis jūsų svečiams!
Reikės:
prancūziško batono
majonezo
BBQ padažo
2 raudonų svogūno
2 a.š. rudojo cukraus
1,5 a.š. balzamiko acto
žiupsnelio druskos
Supjaustyti svogūną juostėlėmis, kepti, kol suminkštės, berti cukrų, druską ištirpinti ir įpilti balzamiko actą, šiek tiek vandens ir troškinti apie 20-25 min, kol svogūnai karamelizuosis. Batoną supjaustyti riekėmis, paskrudinti orkaitėje arba sausoje keptuvėje. Jautienos steiką, nusausinti. Įkaitinkite keptuve su šiek tiek aliejaus. Kepti steiką po 4-5 min iš kiekvienos pusės, nevartyti. Išjungti, uždengti ir duoti pastovėti 10 min. Sumaišyti majonezą ir BBQ padažą lygiomis dalimis, užtepti ant paskrudinto batono. Supjaustyti steiką, dėti ant batono su padažu, puošti karamelizuotais svogūnais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą