Reikės:
3 kiaušinių,
300 ml aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
50 ml pieno,
30 g sviesto,
150 g cukraus,
šaukštelio vanilinio cukraus,
2 stiklinių šviežių arba atlaidintų šaldytų vyšnių be kauliukų,
3 kiaušinių,
300 ml aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
50 ml pieno,
30 g sviesto,
150 g cukraus,
šaukštelio vanilinio cukraus,
2 stiklinių šviežių arba atlaidintų šaldytų vyšnių be kauliukų,
cukraus pudros.
Kaip gaminti:
* Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.
* Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
* Pieną pakaitinkite su sviestu, kol šis ištirps.
* Po truputį maišant įsijokite miltus ir atsargiai išmaišykite tešlą. Suberkite uogas, pamaišykite ir supilkite viską į indą, išklotą kepimo popieriumi.
* Kepkite apie 25-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Labai skanu kol šiltas su stikline pieno :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą