2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Įdaryta cukinija


1 vidutinė cukinija
malta mėsa
2 morkos
svogūnas
puse paprikos
5 griežinėliai marinuoto jalapeno
česnakas
piprai
 mėgstami mėsos prieskoniai
kiaušinis
100 g smulkiai tarkuoto "Džiūgo"


Cukinijos vidų iskobiam ir supjaustom tokiais laiveliais, keptuvėje pakepiname svogūną, tarkuotas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, smulkiai supjaustytą jelapeną ir maltą mėsą (į mėsa sudedame prieskonius, česnako ir pipirų). Kai įdaras atvėsta, jį sumaišome su kiaušiniu. Įdarą sudedame į cukinijos laivelius, kepame 200 laipsnių temperatūroje ~20-25 min. Įštraukiame laivelius ir viršų patepame majonezu, pabarstome sūriu ir vėl šauname atgal  į orkaitę dar  ~7 min., kol sūris gražiai apskrunda.
Skanaus!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą