Štai ir pabaigėm tėvo pagautą lašišą, labai tiko Kūčių vakarui :)
Reikės:
Lašišos gabalo be odos
citrinpipirių
juodųjų pipirų
druskos
Padažui:
300 ml neriebios grietinėlės
2 kiaušinių trynių
pundelio šviežaus bazaliko
šviežių krapų
petražolių
šakelės rozmarino
0,5 citrinos sulčių
Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.
Skanaus!
idomu! , ir receptai, ir maisto fotografija , sveikintina ! kvieciu ir i savaji bloga pasisveciuoti, nes tiesiog esu megejas fotografuoti, ir kastkartem 'save' uzrasineju...
AtsakytiPanaikintimielu artejanciu Naujuju !
ačiū už komplimentą ir Jums gerų Naujųjų! :)
Panaikinti