Atidariau ir aš šparagų sezoną, noriu pasiūlyti lengvą ir sveiką receptuką, kuris manau labai tiktų lengvai vakarienei.
Reikės:
pundelio šparagų
padažui:
šaukštelio garstyčių
šaukštelio garstyčių
2 saujų anakardžių riešutų,
2 skiltelių česnako,
a.š druskos,
a.š. citrinos sulčių,
a.š.ciberžolės
2 skiltelių česnako,
a.š druskos,
a.š. citrinos sulčių,
a.š.ciberžolės
čili pipiro drožlių
svogūno laiškų arba krapų papuošimui
Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje. Padažo ingridientus sublenderiuojame iki vientisos masės. Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame mūsų padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais :)
Skanaus!
O šparagų nulupti nereikia? Man tos "gyslos" visą reikalą gadina :)
AtsakytiPanaikintižinoma galima nulupti jei tos "gyslos" Jums trukdo :)
PanaikintiŠparagai apvirti, tad receptas tinka vegetariškai skličiai, tačiau ne žaliavalgiškai ;)
AtsakytiPanaikintitaip ir yra pažymėta jeigu nepastebėjote, vegetariška, žaliavalgiška, nes padažas yra žaliavalgiškas ;)
Panaikinti