2016 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Pilno grūdo makaronų salotos su parūkytomis antienos lazdelėmis


Sočios, puikiai tinkančios savaitgalio pasilepinimui, salotos. Makaronus visada stengiuosi rinktis pilno grūdo, jie turi daug skaidulinių medžiagų ir mažiau kenkia figūrai, kas manau, ypač  mums moterims, labai aktualu :) Antienos parūkytas lazdeles ragavau pirmą kartą ir likau maloniai nustebinta, nes kiek esu ragavus parūkytų dešrelių, man jos buvo riebokos, todėl jų visada atsisakydavau, bet šias, manau, tikrai dar pirksiu ne kartą :)


3 asmenims reikės:


150-200 g pilno grūdo makaronų (svoris nevirtų)


8-10 vyšninių pomidoriukų

saujos žalių/juodų alyvuogių

svogūnų laiškų

petražolių

1-2 žiupsnelių čili dribsnių


Padažui:

balazaminio acto kremo arba padažą galima pasidaryti patiems:

1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus

1 a.š. balzaminio acto

žiupsnelio druskos ir pipirų








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą