Sočios, puikiai tinkančios savaitgalio pasilepinimui, salotos. Makaronus visada stengiuosi rinktis pilno grūdo, jie turi daug skaidulinių medžiagų ir mažiau kenkia figūrai, kas manau, ypač mums moterims, labai aktualu :) Antienos parūkytas lazdeles ragavau pirmą kartą ir likau maloniai nustebinta, nes kiek esu ragavus parūkytų dešrelių, man jos buvo riebokos, todėl jų visada atsisakydavau, bet šias, manau, tikrai dar pirksiu ne kartą :)
3 asmenims reikės:
150-200 g pilno grūdo makaronų (svoris nevirtų)
8-10 vyšninių pomidoriukų
saujos žalių/juodų alyvuogių
svogūnų laiškų
petražolių
1-2 žiupsnelių čili dribsnių
Padažui:
balazaminio acto kremo arba padažą galima pasidaryti patiems:
1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 a.š. balzaminio acto
žiupsnelio druskos ir pipirų
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą