Cukinijų blynų bokštas🥒🥑🍅
2 porcijoms reikės:
Patiekimui:
Cukiniją sutarkuojam burokine tarka. Pabarstome druska, išmaišome ir paliekam 10 min. pastovėti. Gerai nuspaudžiame skyskį ir jį nupilame. Pabarstome prieskoniais, beriame smulkintus krapus, įmušame kiaušinį, beriame miltus ir gerai išmaišome. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus, šaukštu dedame blynus (nedarykite storų, kad jie prakeptų), iškeptus dedame ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų nereikalingą aliejų. Į lėkšte dedame blyną, plonai pertepame majojezu arba graikišku jogurtu (jeigu norite švelnesnio skonio), vėl dedame blyną ir taip sudeliojame bokštą. Avokadą, pomidoriukus supjaustome kubeliais, susmulkiname raudoną svogūną, beriame druskos, pipirų ir pilame šiek tiek citrinos sulčių, viską išmaišome ir tiekiame kartu su blynais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą