2012 m. liepos 27 d., penktadienis

Vištienos kukuliai su grietinėlės - sūrio padažu


Reikės:

 1 vištienos krutinėlės
vištienos prieskonių
1 svogūno
3 skiltelių česnako
1 kiaušinio
 200 ml grietinėlės
 80 g kietojo sūrio, pvz  smulkiai tarkuoto "Džiūgo"
krapų
margarinio  (kepimo formai aptepti)


Eiga:

Vištienos krutinėlę sumalame, įberiame prieskonius, įdedame labai smulkiai pjaustytą svogūną (arba sumalame kartu su krutinėle), įspaudžiame skiltelę česnako, dedame kiaušinį ir viską išmaišome. Formuojame valgomo šaukšto kukulius ir keptuvėje apkepame. Karščiui atsparų indą ištepame margarinu, sudedame kukulius. Sumaišome grietinėlę su smulkiai tarkuotų kietuoju  sūriu, įspaudžiame pora skiltelių česnako ir įberiame šviežių krapų. Pilame padažą ant kukulių. Orkaitę įkaitiname iki  ~ 180 laipsnių, kepame, kol sūris gražiai paruduos.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą