2017 m. vasario 6 d., pirmadienis

Antienos blauzdelės su gaiviomis pankolio salotomis


Patiekalas, kuris reikalauja minimalių pastangų, o rezultatas nuostabus! Mūsų šeimos pamėgti Kitchen me produktai, kurie labai gelbsti, kai reikia greitai paruošti pietus ar vakarienę. Šį kartą naudojau Antienos blauzdeles "Tulpės" su prieskoniais, kurias reikia įdėti su pakuote tiesiog į įkaitintą orkaitę ir kol keps blauzdelės, tuo metu galima užsiimti savo reikalais, argi ne puiku?!

2 asmenims reikės:


Salotoms:

2 pankolių

2 morkų

1/2 ilgavaisio agurko

smulkintų šviežių petražolių 

Padažui:

1 v.š. Dižono garstyčių

1 a.š. medaus

1/2 citrinos sulčių

druskos, pipirų pagal skonį

1 v.š. tyro alyvuogių aliejaus



Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros, dedame su visa plastikine pakuote (neatidarant) ir kepame apie 1 val. Po valandos nuimame viršutinę plevelę ir kepame dar apie 10 min, kad blauzdelės apskrustų. Morkas supjaustome daržovių skustuku plonomis juostelėmis. Pankolius supjaustome plonomis juostelėmis, agurkus taip pat, beriame smulkintų šviežių petražolių.  Pabarstome druska ir pipirais. Padažą padaliname į dvį dalis. Atskirai sumaišome morkas ir pankolių salotas, paliekame 5 min. Dedame į lėkštes iš pradžių morkas, tada ant viršaus pankolio salotas ir antienos blauzdelę. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą