2017 m. balandžio 5 d., trečiadienis

Ruošiamės Velykoms su AHA


Iki Velykų liko visai nedaug, dauguma pradeda ieškoti receptų, stalo papuošimo idėjų, norisi, kad šventė būtų graži, jauki ir žinoma skani! Mūsų šeimoje kiaušinius visada dažėme svogūno lukštais, puošdami augalų lapeliais, nes tai natūraliausias būdas, o be to, labai gražu. Praeitais metais pabandžiau kitokį būdą, kiaušinius puošiau  popierinėmis servetėlėmis, man labai patiko, kiaušiniai atrodė įdomiai, o ir puošti taip labai nesunku. Taip marginti kiaušinius jau galima su darželinio amžiaus vaikais. 




Reikės:

gražių popierinių servetėlių

teptuko

ištirpintos želatinos

virtų kiaušinių

Atskirkite popierinių servetėlių viršutinį sluoksnį su paveiksliuku. Iškarpykite norimą paveiksliuką. Dėkite jį ant kiaušinio ir užtepkite teptuku ištirpintą želatiną, duokite išdžiūti.


Visi vaikučiai labai mėgsta šokoladinius kiaušinius, todėl ypač jie tinka per Velykas  dovanoms  arba įdėti į pintinę su kitais margintais kiaušiniais. Vaikams taip smagu pralupti tokį kiaušinį, kai nežinai, koks siurprizas kaskart laukia viduje. Aha šokoladiniai kiaušiniai unikalūs ir netradiciniai - iš dviejų šokolado rūšių, su žaisliuku viduje. Pamenu, kaip pati vaikystėje rinkau žaisliukus nuo tokių kiaušinių, turėjau visą kolekciją!


Ant vaikų stalo galima pastatyti štai tokius indelius su įvairiais AHA skanukais (kukurūzais, įvairių formų ir skonių sausais pusryčiais). Kaip smagu kiekvienam pasiimti savo tokį indelį, pilną įvairių gardumynų, manau, neatsispirtų ne vienas vaikas! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą