2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

Bulvių-mėsos apkepas


Reikės :
bulvių -600 g
pakepintos vištienos arba mėsos  faršo- 250 g
pievagrybių- 200 g
1 svogūno
12% grietinės -100 ml
šalto vandens- 200 ml
mišinio Maggi idea
rio- 50 g

Bulves nuskutame ir supjaustome labai plonais griežinėliais (3 mm) , aš dariau su vištiena tai ją supjausčiau labai smulkiai ir pakepiau su svogūnu ir pievagrybiais, kol įdaras truputi atvės, pasigaminau padažą, jį padaryti labai lengva, kadangi turėjau Magggi idea mišinio bulvių-mėsos  apkepui, tai jį tiesiog sumaišiaus su grietine ir vandeniu. Imame karščiui atsparų indą, ištepame jį aliejumi, ant dugno plonai išdėliojame bulves, paskui mūsų įdarą, po to vėl bulvės, įdarą  ir ant viršaus bulves, užpilame viską padažu ir pabarstome sūriu. Kepame  iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 min..
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą