2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

Prancūziškas varškės pyragas

Tešlai:
200 g sviesto
0.3 stikinės cukraus
vanilinio cukraus
2 stiklinės miltų
Įdarui:
0.5 kg varškės
3 - 4 kiaušiniai
0.4 stiklinės cukraus

stiklinė 236 ml.

Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
 Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.
 Kepti  190 laipsnių  karštumo orkaitėje apie valandą.
 Skanaus!

1 komentaras: