2013 m. kovo 11 d., pirmadienis

Daržovių sriuba su kariu ir kokoso pienu


Reikės:

3-4 stiklinių daržovių sultinio
6 bulvių
2 morkų
stiklinės šaldytų žirnelių
šviežių arba šaldytų špinatų
svogūno
2 skiltelių česnako
žalumynų
 skardinės kokoso pieno
2 a.š kario


Užverdame daržovių sultinį, beriame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Pakepiname svogūną ir  smulkiai kapotą česnaką, beriame kario miltelius ir minutelę pakepiname, kol pradės skleistis kario prieskonių aromatas ir iškart išjungiame. Baigiant virti bulvėm ir morkom, beriame žirnelius ir špinatus, paverdame 5 min, dedame keptą svogūną ir česnaką su kario prieskoniais, pilame kokoso pieną, beriame kapotus žalumynus ir paverdame  5 min. 

Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą