Reikės:
2 l ekologiško daržovių sultinio
2-3 saujų noodles makaronų
0,5 paprikos
0,5 poro
0,5 stiklinės šaldytų žirnelių
200 g pievagrybių
3 šaukštų ekologiškos Miso pastos
druskos
pipirų
keli žiupsneliai džiovinto čili pipiro
krapų
2 šaukštų ghee sviesto arba aliejaus
svogūno laiškų papuošimui
Užviriname daržovių sultinį. Keptuvėje ghee svieste apkepiname supjaustytą porą, dedame šiaudeliais pjaustytą papriką ir galiausiai pjaustytus pievagrybius. Į verdantį sultinį beriame noodles makaronus ir verdame apie 10 min. Į sultinį beriame keptas daržoves, žirnelius, jeigu reikia dar truputėlį pabarstome druska ir pipirais, beriame čili pipirų drožlių, paverdame apie 5 min. Miso pastą išmaišome nedideliame karšto vandens kiekyje iki vientysos masės, pilame į sriubą, galiausia beriame pjaustytus krapus ir porą min. paverdame. Papuošiame pjasutytais svogūno laiškais.
Sriuba nuostabi! Ačiū už receptą!
AtsakytiPanaikinti