2013 m. gegužės 26 d., sekmadienis

Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais


Reikės:

2 l ekologiško  daržovių sultinio
2-3 saujų noodles makaronų
0,5 paprikos
0,5 poro
0,5 stiklinės šaldytų žirnelių
200 g pievagrybių
druskos
pipirų
keli žiupsneliai džiovinto čili pipiro
krapų
 2 šaukštų ghee sviesto arba aliejaus
svogūno laiškų papuošimui



Užviriname daržovių sultinį. Keptuvėje ghee svieste apkepiname supjaustytą porą, dedame šiaudeliais pjaustytą papriką ir galiausiai  pjaustytus pievagrybius. Į verdantį  sultinį beriame noodles makaronus ir verdame apie 10 min. Į sultinį beriame keptas daržoves, žirnelius, jeigu reikia dar truputėlį pabarstome druska ir pipirais, beriame čili pipirų drožlių, paverdame apie 5 min. Miso pastą išmaišome nedideliame karšto vandens kiekyje iki vientysos masės, pilame į sriubą, galiausia beriame pjaustytus krapus ir porą min. paverdame. Papuošiame pjasutytais svogūno laiškais.





1 komentaras: