2012 m. sausio 14 d., šeštadienis

Sushi


Šiandien pagaliau prisiruošiau pasidaryti sushi, aš jį labai mėgstu, bet mūsų mieste jo nepardavinėja, todėl nusprendžiau pasidaryti jį  pati ir tikrai neprašoviau, nors dariau pirmą kartą, gavosi tikrai skanūs.Kas mėgsta sushius tikrai rekomenduoju pasigamini patiems, nes išeina nemažas kiekis, o tai reiškia žymiai pigiau nei kavinėse :)
Aš dariau su sūdyta lašiša, avokado, agurku, su krabų lazdelėmis, agurku ir avokado, ryžiais išorėje su sezamu, krabu lazdelėmis ir  agurku. Ryžius viriau pagal instrukciją, paskui piliau ryžiu acta sumaišyta su cukrum ir trupučiu druskos, dar naudojau sūrelį philadelphia, jis man labai patinka ir tinka prie sushi, jį tepiau juostele, paskui dėjau kitus produktus šalia ir susukdavau.
vaikas darė sau  su krabų lazdelėmis ir agurku , nes žuvies nemėgsta
Skanaus!





2 komentarai:

  1. puikūs pirmakarčiai sušiai! ir labai aktualų klausimą užduosiu- kiek kainuoja tas pirmas apsipirkimas, kai reikia pirkti absoliučiai viską? aš jau kurį laiką svarstau pamėginti sušius gaminti namie, tik tikiu, kad pirmąkart man gautųsi ryžių košė su lašiša, o ne gražūs suktinukai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. na pirmą kart gaunasi ne pigiai, bet paskui lieka ir dumblių lapų, ir marinuoto imbiero, ryžių, ryžių acto, tai antras kartas jau žymiai pigesnis :)

    AtsakytiPanaikinti