0,5 kg. žuvies filė
1 svogūnas
1 morka
1 kiaušinis
kelios česnako skiltelės
prieskoniai, druska
žalumynai
miltų kukulių apvoliojmui
1 svogūnas
1 morka
1 kiaušinis
kelios česnako skiltelės
prieskoniai, druska
žalumynai
miltų kukulių apvoliojmui
Padažui:
200 ml. grietinėlės
2 v.š. grietinės
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
druskos
prieskonių
2 v.š. grietinės
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
druskos
prieskonių
Žuvį ir svogūną sumalame mėsmale. Morką ir česnaką sutarkuojame smulkia tarka. Viską sumaišome, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, žalumynus. Jei faršas labai "skystas"- įberiame džiūvėsėlių (aš įbėriau 2 v.š.). Šlapiomis rankomis formuojame kukulius, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrunda iš visų pusių.
Sumaišome padažo ingridientus (česnaką susmulkiname). Kukulius sudedame į kepimo formą vieną šalia kito ir užpilame padažą. Troškiname iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Skanaus!
Nuotraukos puikios, tikiuosi ir kukuliai patiko. Bet butu puiku, kad idetumete nuoroda, is kur paimtas receptas, kaip prasau savo tinklarastyje (padaryta copy/paste mano rasyto teksto :) Aciu.
AtsakytiPanaikintiJurgita įdejau aktyvią nuorodą į jūsų receptą, neįdėjau prieš tai, nes buvau atsispausdinus labai senai į lapus ir nežinojau kieno šis receptas :)
Panaikinti