2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

Mėsos zrazai su pievagrybių-sūrio-lašinukų įdaru

Kada atsibosta paprasti kotlėtai, pradedu improvizuoti su įdarais, tai visada gelbsti :)

Reikės:
 0,6 kg  mentės
2 riekės išmirkyto batono
mėsos prieskonių
kelių skiltelių česnako
kiaušinio
pievagrybių
svogūno
lašinukų
 v. šaukštas majonezo
sūrio
džiuvesėlių apvoliojimui
aliejaus kepimui



Mėsą sumalame kartu su batono riekėm, įspaudžiame porą skiltelių česnako, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Įdarui pakepiname lašinukus, svogūną ir pievagrybius. Sutarkuojame sūrį. Viską sumaišome su šaukštu majonezo.Ant delno išdeliojame mėsą, kaip blyną, į vidų dedame po šaukštelį įdaro ir gerai viska suformuojame kaip maždaug žemaičių blynus :)), voliojame džiūvesėliuose ir kepame aliejuje.
Skanaus.
P.S.  į mėsą druskos ar prieskonių  dėkite mažiau truputi, nes lašinukai ir sūris duoda sūrumo ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą