2012 m. liepos 18 d., trečiadienis

Kepti cukinijos griežinėliai su agurkiniu padažu


1 jauna cukinija
miltai
2 kiaušiniai
džiuvesėliai
prieskoniai
druska
 juodi malti  pipirai
aliejus kepimui 

padažui

majonezas
grietinė
agurkas
česnakas
dž. čiobreliai
krapai


Cukiniją supjaustom 1 cm griežinėliais. Miltus sumaišom su prieskoniais, druska ir pipirais, negailim. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Griežinėlius apvoliojame miltų-prieskonių mišinyje, paskui į kiaušinį ir galiausiai  į džiuvesėlius. Kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Iškeptus dedame ant lekštės, išklotos popieriniu rankšluoščiu. 
Padažui sumaišom majonezą su grietine, įtarkuojame žalią agurką, įspaudžiame česnako, įberiame truputėlį dž. čiobrelio ir krapų.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą