2013 m. birželio 4 d., antradienis

Lavašas su grybų-sūrio-kiaušinių-kaparėlių įdaru


Noriu su Jumis pasidalinti vienu iš lavašo įdaru. Paskutiniu metu toks lavašas tapo labai populiarus tarp mano  vaišių   ir pastebėjau, kad svečiams jis labai patinka  :)

Reikės:
1 lavašo
400 g pievagrybių
pakuotės fermentinio sūrio
2  virtų kiaušinių
geros saujos marinuotų  kaparėlių
2 nedidelių svogūnų
druska, pipirai
 majonezo Be konservantų arba Ekstra

Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname, beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską min.  dar pakepame. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu. Lavaša padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniuojame į maistinę plevelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt). Išėmus gražiai supjaustome.
Skanaus!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą