2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

Pyragas "Angelo ašaros"

 Už šį pyrago receptą noriu padekoti savo bendradarbei Nijolei :) Šio pyrago receptą jau rašiau anksčiau, bet pakartosiu, nes tikrai vertas dėmėsio <3 O tas magiškas momentas, kai atsiranda maži lašiukai, kaip gintariukai išvis pasaka!

Taigi pyragui reikės:

2 pakelių Selgos sausainių,
180 g sviesto
500 g varškės
3 vnt. kiaušinių
0,5 stiklinės cukraus (galima mažiau)
1 v.  š. manų kruopų
100 g grietinės
 5 v. š. cukraus pudros

Eiga:

Sausainius sutrinti, išlydyti sviestą, sumaišyti viską kartu, sudėti į kepimo indą ir pakepti 180 laipsnių temperatūroje, kol paruošite varškę.
Varškę, trynius, cukrų, manų kruopas, grietinę išmaišyti su mikseriu. Galima dėti uogų, razinų, vanilės....
Masę dėti ant pakepto pado ir vėl 30 min. kepti toje pačioje temperatūroje. Baltymus išplakti su cukraus pudra, dėti trečią sluoksnį ir vėl kepti 15 min. Iškepus, duoti atvėsti ir tada pjaustyti.


1 komentaras:

  1. Pyragas isimintino skonio,tirpsta valgant,skanus.

    AtsakytiPanaikinti