Reikės:
1 pakuotės (340 g) Šviežios antienos kulšelių mėsos
mėgstamų vištienos prieskonių be druskos
3 skiltelių česnako
druskos, pipirų
1/2 žiedinio kopūsto
1 brokolio
2 morkų
1 didelio svogūno
raudonojo kario (galima keisti paprastu)
200 ml grietinėlės
Mėsą pabarstome prieskoniais, druska, pipirais, įspaužiame 2 skilteles česnako, viską gerai išmaišome ir paliekame bent 10-15 min. Morkas supjaustome kubeliais, žiedinį kopūstą ir brokolį susmulkiname. Šias daržoves gariname (iš pradžių dedame morkas, po kokių 5 min dedame žiedinį kopūstą ir brokolį), jeigu neturite garintuvo, tiesiog apverdame kelias min, kol daržovės suminkštės (bet turi likti šiek tiek traškios!) Mėsą pakepame, užpilame verdančiu vandeniu ir patroškiname, kol mėsa suminkštės. Svogūną supjaustome kubeliais, apkepame iki auksinės spalvos, įspaužiame česnaką, pakepame min, beriame mėsą, garintas daržoves, pilame grietinėlę, beriame kario prieskonių, druskos, pipirų pagal skonį ir viską patroškiname 5 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą