2016 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Cezario salotos su traškia triušiena


2 asmenims reikės:

1/2 gūžės Iceberg salotų


mėgstamų prieskonių mėsai

kukurūzų miltų 

8-10 vyšninių pomidoriukų

saujos česnakinių skrebučių

50-60 g tarkuoto Džiūgo

Padažui:

2 kupinus valgomus šaukštus Islandiško arba Graikiško jogurto

1,5 a.š. Pesto padažo

1 a.š. Dižono garstyčių

1 a.š. agavos arba medaus

1/2  a.š balto vyno acto 

1/2 citrinos sulčių

druskos, pipirų pagal skonį



Triušienos gabaliukus dedame ant kepimo popieriaus, pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais, druska ir pipirais, apvoliojame kukurūzų miltuose, uždengiame kepimo popieriumi ir padaužome plaktuku, skirto mėsai. Kepame aliejuje iš kiekvienos pusės apie 4 min, kol gražiai apskrus. Į blenderį ar kokteilinę sudedame visus padažo ingredientus ir suplakame. Į lėkštes dedame suplėšytus Iceberg lapus, pomidoriukus perpjauname pusiau, dedame ant lapų, beriame česnakinius skrebučius, keptą triušieną, barstome Džiūgu ir pagardiname padažu. 
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą