2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Karšti sumuštiniai su antiena



Pikantiški sumuštiniai su antiena, puikiai tiks pusryčiams ar pasiimti su savimi į darbą, mokyklą, universitetą pietums :)

Reikės: 

(iš nurodyto kiekio išeina 3 dideli arba 6 pusiniai vnt.)

6 vnt. forminės duonos 


6 juostelių pjaustyto agurko

smulkintų svogūnų laiškų

3 forminės duonos dydžio sūrio griežinėlių

Padažui: 

2 v.š. gero majonezo

1 v.š. Teriyaki padažo

druskos, pipirų pagal skonį



Steiką kepame ant didelės ugnies 4 min iš kiekvienos pusės (nevartyti), išjungti, uždengti ir duoti pastovėti apie 10 min. Mėsą supjaustome juostelėmis. Sumaišome majonezą su Teriyaki padažu, druska ir pipirais. Imame forminę duoną, tepame padažu sumuštinio apačią ir viršutinės duonos viršų,  ant apatinės dalies beriame smulkintus svogūnų laiškus, dedame pjaustytą mėsą, agurką, sūrį, uždengiame. Kepame sumušitnių keptuvėje, kol sumuštiniai gražiai apskrus. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą