2016 m. sausio 19 d., antradienis

Keptų paprikų sriuba



Šiandien išbandžiau nerealią trintą keptų paprikų sriubą, todėl noriu pasidalinti receptu ir su jumis
👌

😉
 
1-2 asmenims reikės: 
4 raudonų didelių paprikų
3-4 vidutinių pimidorų
2 svogūnų
4 skiltelių česnako
Himalajų rožinės druskos
Juodųjų pipirų
0.5 a.š. maltų kuminų
1 a.š. maltų raudojųjų paprikų miltelių
Šiek tiek virinto vandens (jei mėgstate skystesnę sriubą)
Džiuvėsėlių skrebučių
Prinokusio avokado (nebūtinai)

Paprikas iškepame orkaitėje, šiek tiek atvėsiname, nulupume odą, išimame kotelius su sėklomis, supjaustome kubeliais. Pomidorus nuplykome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais. Troškintuve įkaitiname aliejų, beriame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai kapotą česnaką, kepame iki auksinės spalvos. Beriame pjaustytas paprikas, pomidorus, suberiame prieskonius ir troškiname apie 10 min ant silpnos ugnies. Jei mėgstate skystesnę sriubą, pilame šiek tiek vandens ir viską sutriname blenderiu. Pilame į lekštę, beriame džiuvesėlius ir pjaustytą prinokusį avokadą (nebūtinai), jei mėgstate aštriau dar apibarstome čili pipirais. Skanaus!!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą