2 asmenims reikės:
340 g antienos (aš naudojau Lapino puota) (galima keisti vištiena)
1/2 paprikos
1 nedidelio brokolio
2 nedidelių svogūnų
1/3 puodelio sojos padažo
1/4 puodelio medaus
1 1/2 a.š. sezamo sėklų
petražolių/svogūnų laiškų
druskos, pipirų
2 skiltelių česnako
virtų Basmati ryžių
Antieną supjaustome kubeliais. Į keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, dedame antieną, įspaudžiame česnaką, pabarstome druska bei pipirais. Apkepame, tada įpilame verdančio vandens ir troškiname, kol mėsa bus minkšta ir neliks skysčio. Pilame sojos padažą, medų, sezamo sėklas, viską išmaišome ir kepame, kol padažas sutirštės. Antieną išimame, padažą paliekame keptuvėje. Sudedame pjaustytus svogūnus, papriką bei smulkintą brokolį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir pakepame kelias min, tada nuimame dangtį, maišydami dar pakepiname, kol padažas vėl sutirštės, o daržovės suminkštės. Į dubenėlį dedame virtų Basmati ryžių, dedame daržoves su padažu, antieną, barstome sezamo sėklomis ir pjaustytais sovūnų laiškais ar petražolėmis.
Skanaus!
Sveiki! Labai faini receptai, bet tik blogo dizainas galetu but grazesnis!:)
AtsakytiPanaikintiDaro nerealius dizainus nemokamai - Dovile Dalmantaite