2016 m. spalio 21 d., penktadienis

Sveikesne versija karštų sumuštinių


Artėjančiam savaitgaliui noriu Jums pasiūlyti labai gardžių, bei pakankamai sveikų karštų sumuštinių receptą. Savaitgalis-tai tas metas, kai galime pasilepinti ne kasdieniniais pusryčiais, skirti jiems daugiau laiko. Šie sumuštiniai puikiai tiks ir veganams, tik vietoj įprasto majonezo ir sūrio, pakeiskite veganišku.

1 asmeniui reikės:

mini  tamsios Ciabattos

nedidelio puodelio virtų (konservuotų) avinžirnių 

1/4 paprikos

1/2 mažo mėlyno svogūno (galite keisti sovūnų laiškais)

petražolių

1 v.š. gero majonezo (galima keisti veganišku)

druskos, juodųjų pipirų pagal skonį

šiek tiek fermentinio sūrio (galima keisti veganišku)





Mini Ciabattą perpjauname pusiau. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Virtus avinžirnius sutriname šakute, beriame smulkiais kubeliais pjaustytą papriką, svogūną, smulkintas petražoles, dedame šaukštą majonezo, skaniname druska bei pipirais, viską išmaišome. Dedame gautą masę ant duonos, barstome šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol išsilydys sūris. 
                                                                               Skanaus!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą