Reikės:
1 pakuotės salotų mixo
250 g vyšninių pomidoriukų
svogūnų laiškų
Padažui:
1 skiltelės česnako (įspaudžiame)
1 a.š. sutarkuoto šviežio imbiero
2 a.š. sojos padažo
3 a.š. medaus
kepintų sezamo sėklų papuošimui
Antieną išimame iš pakuotės, dedame pjausnius į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus, kepame ant stiprios ugnies 3-4 min, tada apverčiame ir kepame iš kitos puses irgi 3-4 min. Apskrudusius pjausnius dedame į karščiui atsparų indą ir šauname į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepame 10 min, išimame ir palaikome dar 10 min uždengus.
Į lėkštę išdeliojame salotų lapus, pomidoriukus perpjaname pusiau, svogūnų laiškus supjaustome griežinėliais įstrižai. Paruošiame salotų padažą. Paruoštus antienos pjausnius supjaustome, dedame ant salotų, pašlakstome viską padažu ir pabarstome kepintomis sezamo sėklomis.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą