2016 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Salotos su jautiena




2 PORCIJOMS REIKĖS:


 2 saujų salotų mikso

 5-6 ridikėlių

5-6 saulėje džiovintų pomidorų

1 mažo mėlyno svogūno

saujelės kaparėlių

druskos

 šviežiai grūstų  pipirų
 
1/2 citrinos

PADAŽUI: 

3 v. š. nautūralaus jogurto

1 v.š. balzaminio acto kremo

druskos

žviežiai grūstų pipirų



Steiką išimame iš pakuotės, nusausiname. Keptuvę gerai įkaitiname, tada pilame aliejaus, palaukiame, kol gerai įkais. Dedame steiką ir kepame ant didelės kaitros 4 min iš kiekvienos pusės, nevartyti! Iškeptą steiką dedame į foliją, susukame ir paliekame dar 5-7 min "pailsėti".

Salotų lapus dedame į lėkštes. Svogūną supjaustome griežiniais. Stambiai supjaustome ridikėlius, saulėje džiovintus pomidorus, deliojame ant salotų, beriame kaparėlius. Jautienos steiką supjaustome juostelėmis, dedame ant salotų. Viską apšlakstome citrinos sultimis, pasūdome ir pabarstome pipirais.  Padažui sumaišome natūralų jogurtą su balzaminio acto kremu, pasūdome, viską išmaišome, pabarstome pipirais. Tiekiame atskirame indelyje. 
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą