2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu


Labai gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu, salotomis, agurku, sūriu ir kaparėliais, tokie suktinukai visada papuoš vaišių stalą.


Reikės:

3-4 tortilijų (geriausiai rinktis pilno grūdo, tik gaila mūsų parduotuvėse sunku juos rast )


pakelio plonai pjaustyto sūrio (aš naudojau Jarlsberg)

Iceberg salotų

 ilgavaisio agurko

kaparėlių

druskos, pipirų

padažui: majonezas perpus su bbq padažu

dantų krapštukų ar kitokių smeigtukų








Jautienos didkepsnį nusausiname, keptuvę gerai įkaitiname, įpilame šiek tiek aliejaus ir kepame iš kiekvienos pusės po 5 min, būtina nevartyti. Iškeptą didkepsnį pagardiname druska ir pipirais, dedame į foliją, susukame ir paliekame 10-15 min. Smulkiai supjaustome. Tortilija aptepame padažu, dedame Iceberg salotų lapus, sūrį ir smulkintą jautieną. Agurką supjaustome šiaudeliais, dedame ant tortilijų, beriame kaparėlius ir viską susukame. Susukame į foliją ir dedame bent porai val į šaldytuvą. Prieš patiekiant supjaustome, smeigiame dantu krapštuku ar kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau valgyt. 
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą