2012 m. sausio 29 d., sekmadienis

Varškiniai blyneliai


Reikia:
200 g. varškės
3 kiaušinių (L)
3 v. šaukštų cukraus
3 v. šaukštų grietinės
 5  v. šaukštų miltų
1,5 a. šaukštelio kepimo miltelių
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus

Kiaušinius išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Sudėti varškę ir gerai išsukti, kad neliktų varškės gumulėlių, neblenderiuokite masės, o sutrinkite šaukštu. Į masę sudėti grietinę, išmaišyti. Galiausiai sudėti persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti kaip tirštos grietinės. Palikti tešlą 10-15 min. ir kepti įkaitintoje keptuvėje norimo dydžio blynelius ant šlakelio aliejaus.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą