Reikia:
200 g. varškės
3 kiaušinių (L)
3 v. šaukštų cukraus
3 v. šaukštų grietinės
5 v. šaukštų miltų
1,5 a. šaukštelio kepimo miltelių
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
200 g. varškės
3 kiaušinių (L)
3 v. šaukštų cukraus
3 v. šaukštų grietinės
5 v. šaukštų miltų
1,5 a. šaukštelio kepimo miltelių
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
Kiaušinius išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Sudėti varškę ir gerai išsukti, kad neliktų varškės gumulėlių, neblenderiuokite masės, o sutrinkite šaukštu. Į masę sudėti grietinę, išmaišyti. Galiausiai sudėti persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti kaip tirštos grietinės. Palikti tešlą 10-15 min. ir kepti įkaitintoje keptuvėje norimo dydžio blynelius ant šlakelio aliejaus.
Skanaus!
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą