Reikės:
3 virtų bulvių
3 kietai virtų kiaušinių
porą gabaliukų virtos vištienos filė (~300g)
tarkuoto fermentinio sūrio (~100g)
keletą marinuotų agurkėlių
svogūno galva (~70g)
majonezas (~100g)
pagal skonį druskos ir pipirų (ar kitų prieskonių)
papuošimui graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai arba porai
3 kietai virtų kiaušinių
porą gabaliukų virtos vištienos filė (~300g)
tarkuoto fermentinio sūrio (~100g)
keletą marinuotų agurkėlių
svogūno galva (~70g)
majonezas (~100g)
pagal skonį druskos ir pipirų (ar kitų prieskonių)
papuošimui graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai arba porai
Virtas bulves bei kiaušinius sutarkuojame burokine tarka. Fermentinį sūrį taip pat sutarkuojam. Mažais kubeliais supjaustome vištieną, svogūnus bei agurkus. O tada viską dėliojame sluoksniais:
1 sluoksnis – virtų bei stambia tarka smulkintų bulvių
2 sluoksnis – smulkinti svogūnai
3 sluoksnis – maždaug pusė virtos bei smulkintos vištienos
4 sluoksnis – kubeliais pjaustyti marinuoti agurkėliai
5 sluoksnis – kita dalis smulkintos vištienos
6 sluoksnis – smulkiai sutarkuotas sūris
7 sluoksnis – burokine tarka smulkinti kiaušiniai
2 sluoksnis – smulkinti svogūnai
3 sluoksnis – maždaug pusė virtos bei smulkintos vištienos
4 sluoksnis – kubeliais pjaustyti marinuoti agurkėliai
5 sluoksnis – kita dalis smulkintos vištienos
6 sluoksnis – smulkiai sutarkuotas sūris
7 sluoksnis – burokine tarka smulkinti kiaušiniai
Kiekvieną sluoksnį patepam šaukštu majonezo bei pabarstom prieskoniais. Baigę sluoksniuoti “ananasą” aptepame majonezu.Papuošiame graikiškais riešutais ir padarome "uodega" iš svogūno laiškų
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą