Labai paprastas receptukas, tinkantis kaip garnyras arba tiesiog kaip pagrindinis patiekalas su mėgstamu padažiuku :)
Reikės mėgstamų daržovių:
bulvių
morkų
svogūnų
česnakų skiltelių (negailėkite)
galima dėti dar paprikos
ir jeigu turitė dar kokių šakninių daržovių
mano atveju tai buvo šakniniai salierai
druskos
šviežiai maltų pipirų
mėgstamų prieskonių (aš naudojau malūnėliams skirtus vištienos ir mėsos, man jie tinka beveik visur )
alyvuogių aliejaus
Daržoves supjaustome juostelėmis, svogūnus ketvirčiais, česnako skilteles nepjastome, viską sumaišome su druska, pipirais ir prieskoniais. Skardą pašlakstome alyvuogių aliejumi, beriame mūsų daržovės, kepame 180-200 laipsnių temperatūroje, vis pamaišant, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą