2013 m. kovo 20 d., trečiadienis

Lašišos kepsniai


Reikės:

Lašišos
Citrinos
Santa Maria Viduržemio jūros prieskonių
Himalajų druskos
Šviežiai maltų pipirų
Žuvies prieskonių

Garnyrui:

Šaldytų daržovių
Himalajų druskos
Šviežiai maltų pipirų
Šaukštelio sviesto
200 ml grietinėlės

Lašišą supjastome kepsniais, odą pašaliname. Pabarstome druska, pipirais, prieskoniais, leidžiame pasimarinuoti apie 15 min. Dedame į karsčiui atsparų indą, apteptą aliejumi. Ant kiekvieno kepsnio dedame po griežinėlį citrinos. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min.
Šaldytas daržoves apverdame ant garų, sudedame į puodą, dedame gabaliuką sviesto, pabarstome druska, pipirais, užpilame grietinele ir patroškiname 5 min.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą