Reikės :
maltos vištienos krūtinėlės;
kiaušinio;
vištienos prieskonių
druskos;
pipirų
kelių skiltelių česnako
džiovinto batono kubelių
Įdarui:
1-2 virtų kiaušinių
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
krapų
Faršą sumaišome, įberiame prieskonių, druskos, pipirų, įspaudžiame česnako. Įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome. Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, įberiame supjaustytus žalumynus. Slapiom rankom formuojame kotletus, dedant į vidų po šaukštą įdaro. Visą kotletą aplibdome džiovintais batono kubeliais (Nedarakyte labai dideliu kotletų, nes aplibdant jie ženkliai padideja)
Kepame ant įkaitintos keptuvės aliejuje ant nedidelės ugnies, vis apverčiant kad batono kubeliai nepradėtų svilti.
P.S. jei lieka įdaro, sumaišom su majonezu ir gaunasi pikantiška mišrainė :)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą