Reikės:
makaronų
šaldytų arba šviežių daržovių (šviežias reikės ilgiau pavirti)
pievagrybių
svogūno
Santa Maria prieskonių lauko kepsniams su dūmo aromatu arba kitokių, kuriuos mėgstate
druskos
pipirų
ghee sviesto arba aliejaus
2 šaukštai miso pastos
200 ml grietinėlės
sūrio Džiūgas
Makaronus išverdame, likus 5 min. iki jų virimo pabaigos, beriame šaldytas daržoves. Supjaustome svogūnus kubeliais ir pakepiname ant sviesto ghee arba aliejaus, kol taps auksinės spalvos. Beriame pjaustytus pievagrybius ir viską apkepiname, kol pievagrybiai gražiai apskrus, pilame grietinėlę, dedame miso pastos, dedame makaronus su daržovėmis, pabairstome druska, pipirais, prieskoniais ir viską keletą min. patroškiname.
Dedame makaronus su padažu į lėkštes, apibarstome smulkintu sūriu Džiūgas ir tiekiame.
Sakanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą