2 asmenims reikės:
1/2 gūžės Iceberg salotų
mėgstamų prieskonių mėsai
kukurūzų miltų
8-10 vyšninių pomidoriukų
saujos česnakinių skrebučių
50-60 g tarkuoto Džiūgo
Padažui:
2 kupinus valgomus šaukštus Islandiško arba Graikiško jogurto
1,5 a.š. Pesto padažo
1 a.š. Dižono garstyčių
1 a.š. agavos arba medaus
1/2 a.š balto vyno acto
1/2 citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
Triušienos gabaliukus dedame ant kepimo popieriaus, pabarstome iš abiejų pusių prieskoniais, druska ir pipirais, apvoliojame kukurūzų miltuose, uždengiame kepimo popieriumi ir padaužome plaktuku, skirto mėsai. Kepame aliejuje iš kiekvienos pusės apie 4 min, kol gražiai apskrus. Į blenderį ar kokteilinę sudedame visus padažo ingredientus ir suplakame. Į lėkštes dedame suplėšytus Iceberg lapus, pomidoriukus perpjauname pusiau, dedame ant lapų, beriame česnakinius skrebučius, keptą triušieną, barstome Džiūgu ir pagardiname padažu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą