2017 m. gegužės 6 d., šeštadienis

Morkų pyrago skonio avižinė košė


Jei atsibodo paprasta avižinė košė, siūlau pasigaminti labai skanią su morkomis, razinomis bei čija sėklomis. 


Reikės:

mano puodelis apie 200 ml

1 puodelio pilno grūdo avižinių dribsnių (aš naudojau Dobele ekologiškas)

1 1/4 puodelio pieno

1/2 saujos razinų

1 vidutinės morkos (sutarkuotos)

3 a.š. agavų sirupo

1 a.š. cinamono

1 v.š. čija sėklų 

1 a.š. vanilės ekstrakto

Viską beriame į puodą ir verdame apie 8 min, tada uždengiame, išjungiame ir dar palaikome apie 5 min. Galima pagardinti smulkintais riešutais. 

Skanaus! 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą