Dalinuosi dar vienu labai skaniu užkandžiu, vietoj batono ar duonos naudojau sveikesnę alternatyvą -pilno grūdo duonos traškučius. Aštrus baklažanas labai derėjo su švelniu kreminiu sūriu ir šviežiu baziliku.
Tokiems sumuštinukams reikės:
Pilno grūdo Finn Crisp duonos traškučių su rozmarinu ir pomidorais
1 baklažano
Druskos, čili dribsnių ir džiovinto baziliko, aš naudojau Kotanyi
Castello sūrio su pomidorais ir baziliku
baziliko lapelių
Baklažaną supjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais, apkepame aliejuje, kol gražiai apskrus, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų nereikalingi riebalai. Dedame po šaukštelį kepto baklažano ant duoniukų, tada gabaliuką sūrio ir puošiame šviežio baziliko lapeliais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą