Reikės:
kopūsto
1/4 saldžiosios raudonosios paprikos
morkos
svogūno
7 grežinielių marinuoto jalapeno
česnako
druskos
pipirų
puse stiklinės manų
2 v.š. miltų
džiuvesėlių
aliejaus
grietinės
Eiga:
Apverdame kopūsta, sumalame jį mėsmale. Svogūną, tarkuotą morką pakepiname ant keptuvės aliejuje, įdedame smulkiais kubeliais pjaustytą papriką ir jelapeną ir viską truputį dar pakepiname. Viską atvėsiname ir sumaišome su maltais apvirtais kopūstais. Įspaudžiame česnako, padruskiname ir papipiriname. Gautą masę sumaišome su manais ir miltais.Formuojame kotletus ir voliojame džiuvesėliuose, kepame ant aliejaus kol gražiai apskrunda. Valgyti šiltus su grietine.
Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą