Reikės:
2 vid. dydžio cukinijų
100 g fermentinio sūrio
4 kiaušinių
4-5 didelių riekelių virto kumpio (kumpi rinkitiės labai plonai supjaustyto, nes pas mane gavosi perstoras ir labai jautėsi)
2 vid. dydžio cukinijų
100 g fermentinio sūrio
4 kiaušinių
4-5 didelių riekelių virto kumpio (kumpi rinkitiės labai plonai supjaustyto, nes pas mane gavosi perstoras ir labai jautėsi)
1 poro
2 morkų
1 valg.š. aliejaus
Cukinijas gerai nuplauti , sutarkuoti burokine tarka.
Ketuvėje įkaitinti aliejų, sudėti tarkuotas cukinijas ir ant didelės ugnies trumpai apkepti (jos neturi suminkštėti).
Apkeptas cukinijas sudėti į kiaurasamtį ir gerai nuspausti, kad visiškai neliktų kepimo metu atsiradusio skysčio.
Palikti atvėsti. Tuo tarpu pakepame porą su tarkuotom morkom. Atvėsiname.
Atskirame inde išplakti kiaušinius , pagardinti druska bei juodais pipirais.
Sutarkuoti fermentinį sūrį, suberti į išplaktus kiaušinius. Sudėti atvėsusias ir nuvarvintas cukinijas, bei kepintas daržoves - viską gerai išmaišyti.
Kepimo skardoje ikloti kepimo popierių , ant jo sudėti paruoštą masę, tolygiai paskirstyti.
Kepti 20-25 min. 180°C temp.
Iškepusį pagrindą atvėsinti, ant jo sudėti didelius virto kumpio griežinėlius, ir dailiai suvynioti į vyniotinį. Kepti dar kokias 5 min .Galima valgyti kiek karštą tiek šaltą, įdarą galima sugalvoti kitą :)
Ketuvėje įkaitinti aliejų, sudėti tarkuotas cukinijas ir ant didelės ugnies trumpai apkepti (jos neturi suminkštėti).
Apkeptas cukinijas sudėti į kiaurasamtį ir gerai nuspausti, kad visiškai neliktų kepimo metu atsiradusio skysčio.
Palikti atvėsti. Tuo tarpu pakepame porą su tarkuotom morkom. Atvėsiname.
Atskirame inde išplakti kiaušinius , pagardinti druska bei juodais pipirais.
Sutarkuoti fermentinį sūrį, suberti į išplaktus kiaušinius. Sudėti atvėsusias ir nuvarvintas cukinijas, bei kepintas daržoves - viską gerai išmaišyti.
Kepimo skardoje ikloti kepimo popierių , ant jo sudėti paruoštą masę, tolygiai paskirstyti.
Kepti 20-25 min. 180°C temp.
Iškepusį pagrindą atvėsinti, ant jo sudėti didelius virto kumpio griežinėlius, ir dailiai suvynioti į vyniotinį. Kepti dar kokias 5 min .Galima valgyti kiek karštą tiek šaltą, įdarą galima sugalvoti kitą :)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą